Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Luxusmulató kiválasztottaknak

 

Igazi, felső tízezernek szóló mulató az ezernégyszáz belvárosi négyzetméteren elterülő, magas minőségű éttermet, bárt és táncos klubot magába foglaló komplexum. Hatalmas, a tér felé forduló üveg portáljával meglepően nyitott, így napközben természetes fény árasztja el, míg éjjel a bár világít kifelé, köszönhetően a látványos világítási rendszer által dominált belső térnek. A berendezés – kis képzavarral - klasszikus minimál, a letisztult szögletes formáknak és a fehér-bézs-barna palettának köszönhetően. Különlegességét az időnként beiktatott, vörösre világított álmennyezet és egyéb részletek, Patricia Urquiola Caboche csillárjainak hada, és a buborékokat idéző üvegfüggők adják. A funkcionális, ugyanakkor látványos bútorzat a bárszékektől a kényelmes, nagyobb társaságokat befogadni képes kanapé összeállításokig terjed. A speciális fényeffektusokat a hófehér klub részben hatalmas led-falak, világító pezsgősvödörrel egybeépített asztalok és a plafonra „szórt” strasszkövek adják. És, hogy a vendégek se rontsák el a tökéletesre csiszolt összképet, a bejáratnál eddig csak külföldi klubokból ismert „face controll”, vagyis pofavizit is van.

0 Tovább

Butatelefon a hollandoktól

Butatelefon a hollandoktól

 

Hollandiában már árulják minden idők legalapabb mobilját. 14 gomb az előlapon, kamera és SMS funkció nélkül.

Egyre inkább megfigyelhető trend a mobilpiacon az ellentétes irányú fejlesztés: míg az iPhone és az okostelefonok gyakorlatilag már számítógép funkciókkal rendelkeznek, sorra jönnek ki a szándékosan lebutított típusok is. Sok esetben a gyártók az idős felhasználókat célozzák meg az alap tudású, többinyire nagy gombokkal és kijelzővel készülő telefonokkal.



Hollandiában már árulják minden idők „legbutább” telefonját. A Johns Phones készülékek alulmúlják még a mobilkor kezdetének készülékeit is. Nem hogy kamera nincs rajta, SMS írásra, sőt, a kicsiny kijelző is csak a tárcsázott illetve a fogadott hívószámokat jelzi ki.



Névjegyzék gyakorlatilag nincs a készülékben, csak gyorshívót lehet beállítani, és azok számára, akiknek még ez is túl sok, marad a hátoldalba beépített regiszterfüzet, melyhez még egy tollat is mellékelnek.   

1 Tovább
12
»

SZEX BULI TELEFON

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek